Voor aanmeldingen bij de praktijk kunt u ons bellen of mailen (zie onderaan deze pagina voor de relevante gegevens). Doorgaans start dit proces met een verwijzing van uw huisarts, die u ook nodig zult hebben om uw behandeling vergoed te krijgen vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Tijdens het aanmeldingsproces zal met u worden besproken wanneer u kunt worden ingepland voor een eerste gesprek, en bij welke therapeut dat zal zijn. 

 

Wachttijden: 

Voor de locatie in Hoorn geldt momenteel helaas een aanmeldstop. Dit vanwege het grote aantal aanmeldingen in verhouding tot het zorgaanbod dat wij kunnen bieden. Onze excuses voor dit ongemak. U kunt ná 1 juli a.s. weer contact opnemen, om te bezien of de situatie dan al voldoende is veranderd om weer nieuwe cliënten aan te nemen. 

Voor de locatie in Amstelveen geldt momenteel een wachttijd van ongeveer 6 weken

 

Fysieke toegang tot de beide locaties

Locatie Hoorn:

We zijn gevestigd in het Missiehuis in Hoorn, met als adres Blauwe Berg 7c. Als u de naam Psychologenpraktijk Bentinck (Hoorn) gebruikt voor uw routeplanning met Google Maps dan wordt u in principe naar de juiste plek geleid. Vanuit het invoeren van alleen het adres is dat namelijk niet het geval. Onderstaande extra informatie, met onder andere foto's van de entrée, dienen om uw aankomst wat te vergemakkelijken. Met de auto kunt u vanaf de provinciale weg vanuit beide richtingen de Westfriese Parkweg richting Van der Valk Hotel Hoorn nemen (komend vanuit de A7 is dat de afslag aangeduid met De Westfries). In de bocht daar naartoe neemt u vervolgens de eerste afslag rechts, die u naar het parkeerterrein van het Missiehuis leidt. Onderstaande foto's tonen de entreedeur waar u naar binnen kunt. Eenmaal binnen neemt u de lift naar de tweede verdieping ('Missiehuis Psychologie & Haptotherapie'), waar u vervolgens achter de tweede glazen deuren bij het praktijkgedeelte komt. U kunt daar halverwege de gang links in de wachtkamer plaatsnemen.

Na 16u45 staan de glazen entréedeuren op de stand 'exit-only'. Vanaf dat tijdstip moet u bij de voordeur eerst aanbellen bij nummer 7c, en dan wordt u door uw behandelaar binnengelaten.

 

Route met de fiets:

 

 

Locatie Amstelveen:

Deze locatie bevindt zich in een 'huiselijke setting', op de 5e verdieping van een appartementencomplex met de naam Parkflat Kerkzicht. Voor de deur parkeren is kosteloos. De centrale toegangsdeur op straatniveau is altijd geopend. Een 'bellenbord' vindt u er niet. U kunt zelf vanuit de centrale hal de lift nemen die tot maximaal de 4e verdieping gaat, om vervolgens nog één trap omhoog te nemen, naar de 5e verdieping. Daar slaat u rechtsaf op de galerij, waar u vervolgens na ongeveer 50 meter de voordeur van de praktijk vindt, waar u kunt aanbellen.

Let op: u kunt voor navigate beter de Google maps link hieronder gebruiken dan het invoeren van het adres in Google Maps. Dan wordt u namelijk naar de verkeerde voordeur geleid.