De actuele wachttijd voor behandeling bij Psychologenpraktijk Bentinck bedraagt vier weken voor de locatie Amstelveen en tien weken voor die in Hoorn.

 

Om u aan te melden (of om eerst nadere informatie in te winnen) kunt u gebruik maken van onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Er zal dan altijd zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. In elk geval binnen 48 uur.

 

Toegang praktijkruimte in Amstelveen:

Deze praktijk-locatie bevindt zich in een 'huiselijke setting', op de 5e verdieping van een appartementencomplex met de naam Parkflat Kerkzicht. Voor de deur parkeren is kosteloos. De centrale toegangsdeur op straatniveau is altijd geopend. Een 'bellenbord' vindt u er niet. U kunt zelf vanuit de centrale hal de lift nemen die tot maximaal de 4e verdieping gaat, om vervolgens nog één trap te nemen naar de 5e verdieping. Daar slaat u rechtsaf op de galerij, waar u vervolgens na ongeveer 50 meter op nummer 269 de voordeur van de praktijk vindt, waar u kunt aanbellen.  

 

Let op:  Voor nummer 269 leidt Google Maps u naar de verkeerde van de twee centrale toegangsdeuren van het complex. Als u daar met uw gezicht naartoe staat, dan moet nog een stuk naar rechts lopen om bij de juiste centrale toegangsdeur te komen.