De wachttijd voor behandeling bij Psychologenpraktijk Bentinck bedraagt momenteel voor beide locaties (Hoorn & Amstelveen) ongeveer 9 weken. 

 

Om u aan te melden (of om eerst nadere informatie in te winnen) kunt u gebruik maken van onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Er zal dan altijd zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. In elk geval binnen 48 uur. 

 

Toegang praktijkruimte in Amstelveen:

De praktijk bevindt zich in een 'huiselijke setting': op de 5e verdieping van een appartementencomplex met de naam Parkflat Kerkzicht. Voor de deur parkeren is kosteloos. De centrale toegangsdeur op straatniveau is altijd geopend. Een 'bellenbord' vindt u er niet. U kunt zelf vanuit de centrale hal de lift nemen die tot maximaal de 4e verdieping gaat, om vervolgens nog één trap te nemen naar de 5e verdieping. Daar slaat u rechtsaf op de galerij, waar u vervolgens na ongeveer 50 meter op nummer 269 de voordeur van de praktijk vindt, waar u kunt aanbellen.  

 

Let op:  Voor nummer 269 leidt Google Maps u naar de verkeerde van de twee centrale toegangsdeuren van het complex. Als u daar met uw gezicht naartoe staat, dan moet nog een stuk naar rechts lopen om bij de juiste centrale toegangsdeur te komen.